fbpx

Res till Möja i Stockholms skärgård

Res till Möja

Till Möja åker du egen båt eller passagerarfartyg i reguljärtrafik. Turer med Waxholmsbolaget och Strömma avgår under högsäsong dagligen från centrala Stockholm. Waxholmsbolaget angör året runt även bryggor på Värmdö, Sollenkroka och Boda, för den som vill åka buss eller bil en bit för att spara lite tid. 
Du kan även åka taxibåt med t.ex. Möja båttaxi som även kör en del turer reguljärt, men som också måste förbokas. Du kan även boka sjötaxi av oss för 6-7 personer.
Åker du egen båt så finns det gästplatser i öns hamnar i Möja ström, Berg, Löka, Ramsmora och Långvik.


Hitta till Möja vandrarhem:
Vandrarhemmet ligger på några minuters promenad från ångbåtsbryggan i Berg, följ bara landsvägen förbi Coop och ta till höger i T-korsningen vid värdshuset. Efter ca 150 meter ligger vandrarhemmet på vänster sida upp för en liten grusväg.

 

 • Stavsnäs båttaxi

  Stavsnäs båttaxi

  Stavsnäs båttaxi kör till Möja från Stavsnäs med olika båtar och tar även större sällskap än 12p. Stavsnäs båttaxi

 • Möja vandrarhems båtar

  Anselm-Gunvald

  Vi har tillgång till två båtar för taxi eller charter på Möja. Vill ni bli hämtade på fastlandet, basta på Ostholmen, åka ut på sälsafari eller åka vattenskidor och wakeboard, kan vi transportera 6-7 personer.

  Kontakta oss för priser och tillgänglighet:
  Cesar 08-409 109 29 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Möja

  Jessica

  Vi samarbetar med två taxibåtar på Möja. De åker framförallt mellan Möja och Sollenkroka, men kan såklart ta andra turer.

  Kontakta dem direkt för pris och turlista:
  Möja båttaxi 08-981115
  Erik Pettersson 0705 453564
 • Waxholmsbolaget

  Icon 09 Waxholmsbolaget avgår flera gånger om dagen från Stockholm och Strömkajen (utanför Grand hotel). Det går även att korta båtresan genom att ta buss eller bil till Värmdö och bryggorna Boda eller Sollenkroka. Waxholmsbolaget

 • Cinderella

  Icon 08

  Cinderella (1) körs av Strömmabolaget och avgår från Nybrokajen (Strandvägen) dagligen. På båten finns en bra restaurang på övre däck och ett bistro på nedre. Cinderella (2) åker till Sandhamn.

  Cinderella

Taggar: boende i skärgården, waxholmsbolaget, båtresa, res till skärgården, båt, res till möja, åk till möja